Despre mine

Motto-ul meu în lucru este ca relația dintre medic și pacient să fie una deschisă, bazată pe încredere reciprocă.
veronica-cires

Sunt bucuroasă să vă salut pe site-ul meu dedicat homeopatiei clasice. Mai mult de 200 ani in toată lumea homeopatia este folosită ca metodă de tratament in practica generală si pediatrică, si eu, ca specialist in acest domeniu, vreau să vă aduc la cunostința Dv, prioritațile acestei metode de tratament, care tratează nu boala, dar pacientul cu toate afecțiunile sale.

Mă numesc Veronica Cereș si practic homeopatia clasică. In 1997 am absolvit facultatea Medicină Generală a Universitații de Stat Medicină si Farmacie “N. Testemițanu”. In noiembrie 1997 am fost inmatriculată in calitatea de medic resident la catedra Boli interne, specialitatea medic generalist, curs care l-am absolvit in anul 2000. Pe parcursul perioadei 2007- 2011 urmez cicluri de specializări, cursuri de competență si perfecționări in homeopatia clasică, fitoterapie si acupunctură la catedra Medicină Alternativă si Complementară.

Cunostințe mai profunde am obținut in urma studiilor organizate de Academia Internatională de Homeopatie G. Vithoulkas ( Alonissos, Grecia). Sunt membră a Ligii Medicorum Homeopathica Internationalis, fondata in 1925 Rotterdam, Olanda. Am particpat la reuniuni internaționale pe homeopatie cu participarea Prof. Dr. Tinus Smits, Olanda, Prof. Dr. Herbert Pfeiffer, Germania, si alții.

Motto-ul meu in lucru este ca relația dintre medic si pacient sa fie una deschisă, bazată pe incredere reciprocă, si să pot transmite pacienților mesajul, că tratamentul homeopat contribuie la reechilibrarea organismului, folosind forțele proprii ale sale.

Cunostințele acumulate mă ajută să folosesc cu mai multă incredere si succes in tratamentul diferitelor afecțiuni cronice ale copiilor mei, apropiaților si pacienților mei.

Cu drag, Veronica Cereș.